Om mig

Om mig

Jag heter Hanna Palm – vilket såklart är grunden till namnet på denna blogg. Jag lägger förmodligen alldeles för mycket tid på att drömma om och planera olika typer av resor, både stora som små. Många tror att jag är uttråkad eller inte trivs på hemmaplan, vilket inte alls är fallet. Det finns ju så otroligt mycket att se och uppleva, självklart vill jag ta varje chans jag kan få till det!

Hur som helst – jag är snart 22 år och bor i Kalmar tillsammans med min sambo. Uppvuxen på fantastiska Öland, och jag gissar att det är där jag kommer att bosätta mig när jag skaffar familj.

Jag älskar i princip allt som har med resor att göra, jag lever helt enkelt för nya upplevelser! Citysemester, charter, träningsresor och naturupplevelser, oavsett typ av resa så kan du räkna med att jag vill följa med!

Jag jobbar idag heltid som resesäljare på ett bussföretag men byter inom kort tjänst till affärsassistent inom samma företag. Min största utmaning är givetvis att hinna se och uppleva så mycket som möjligt på den lediga tid jag har. Jag ska inte sticka under stol med att jag drömmer om att någon gång få jobba med att resa. Kanske är detta ett första steg mot den stora drömmen?

Läs gärna mitt allra första inlägg som du hittar här.

Jag hoppas att ni följer med mig ut i världen!

hanna london