Aqua Vista del 3 – Rum och gemensamma utrymmen

I tredje och sista delen om Aqua Vista ska jag visa er runt på hotellet. Häng med!

Rummen

Jag bodde i hus A2, längst bort från receptionen men precis bredvid alla träningsfaciliteter. Jag blev väldigt glatt överraskad när jag öppnade dörren till mitt rum. Stort, nytt och superfräscht! Jag förmodar att hela rummet var nyrenoverat. Jag bodde i ett tvåbäddsrum som hade två stora speglar, rymlig garderob, kylskåp och hylla för resväskan. Väl fungerande AC. Ganska hårda sängar med gigantiska täcken! På gränsen till klaustrofobiskt, de var rätt tunga haha. Men samtidigt mysigt med ett stort och gosigt täcke.

Min balkong hade sol hela dagen, och här satt jag och åt salta chips efter en långa träningsdagar i solen.

Badrummet var också stort med riktigt snyggt marmorkakel. Rymlig dusch med bra vattentryck. Med andra ord var jag riktigt nöjd med mitt rum!

Pooler

Hotellet kan stoltsera med inte mindre än 6 pooler! Poolerna är dessutom stora, och i olika temperaturer. Det går runt en hel del försäljare vid poolerna och försöker sälja utflykter och SPA-behandlingar. Jag tycker det rent ut sagt är skitjobbigt, men de flesta accepterade ett nej redan första gången.
Det fanns under min vecka alltid lediga solstolar, till och med dess härliga solsängar!

Det finns även en pool med vågor, men den var under renovering under min vistelse.

Vid Red Sky Bar finns en pool endast för vuxna. Tog mig tyvärr aldrig tiden att slappa här, men det såg riktigt härligt ut med soffor i poolen och havsutsikt. Den varmaste poolen är Apollo-poolen, och den var riktigt varm och behaglig. Här hålls även Aqua fitness-passen. Vid Apollo-poolen är inga försäljare tillåtna, så det var självklart för mig att välja den poolen.

Red Sky Bar

Vattenpark

På grannhotellet (så pass nära att jag såg det från mitt rum) ligger ett vattenland. Det finns en del för de mindre barnen, och så ett torn med flera olika vattenrutschkanor för både stora och små. Rutschkanorna på ena sidan var iskalla, men det flesta var uppvärmda. Trots att de var i fint skick och ganska mycket folk i poolerna runt omkring så var det noll och inga köer, perfekt för rastlösa barn (eller vuxna) som vill åka mycket.

Service

Servicen var genomgående hög på hotellet. De flesta kunde helt OK engelska, även de i köket. De stannar gärna och snackar lite och kollar hur du har det. Killen som städade mitt rum var alltid så glad och pratsam.

Klagomål

Jag är definitivt inte den som lämnar klagomål i första taget, men när jag hade problem med samma kille hela tre gånger ( behöver inte gå in på vad exakt som hände, men han hade verkligen inte koll på någonting och var extremt nonchalant), kontaktade jag faktiskt hotellets guest relations. Jag berättade vad som hänt och de tog det mycket allvarligt. Bara en timme senare kommer Natalie från guest relations tillsammans med hotelmanagern och söker upp mig och ger mig en personlig ursäkt. De meddelade att killen var omplacerad och att jag gärna fick ha kvar mitt rum hela dagen på min avresedag helt utan kostnad. Jag som själv jobbar med reklamationer förstår att fel alltid kan uppstå, och att det är hur man väljer att hantera det som gör den stora skillnaden. Jag var mycket imponerade av deras sätt att hantera mitt klagomål och de kändes verkligen genuint måna om sina gäster. Personerna från guest relations gick till och med runt och pratade med folk om hur en har det och noterade både stort som smått!

Trädgård

Till sist måste jag nämna de välskötta grönområdena. Det är en väldigt fin miljö på hotellet med vackra blommor och buskar överallt och riktigt gröna gräsmattor. Trädgårdsarbetarna gör ett fantastiskt jobb.

Sammanfattning Aqua Vista

Jag fick verkligen mycket för pengarna på Aqua Vista. Rummen och träningen var på topp. Maten lämnar en del att önska, men jag tycker att man aldrig blir 100% nöjd med den när man är utomlands. Det fanns många gäster som endast var här för sol och bad och hotellet fungerar alldeles utmärkt även om det bara är det man är ute efter. Är du sugen på en träningsresa tycker jag absolut att du ska åka hit. Jag garanterar dig att du kommer att få massor av träning gjord. Jag kommer högst troligt tillbaka!

2 reaktioner till “Aqua Vista del 3 – Rum och gemensamma utrymmen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s