Comfort hotell Malmö – Sveriges häftigaste gym?

Senaste helgen tog vi bilen ner till Malmö för en mysig liten getaway. Via en kanondeal på Let´s deal bokade vi två nätter på Comfort Hotell Malmö. Hotellet är en del av Nordic Choise Hotels och har en genomgående snygg design och rockig känsla! Med endast 150m till centralstation har det ett ypperligt läge för att upptäcka Malmö. Varför inte passa på att ta en tripp till Köpenhamn över dagen?

Vi checkade in i deras Barception ( hur kul idé? ) och dök sedan in på vårt rum på tredje våningen. Ett litet rum med rockig känsla och stora fönster. Stilrent badrum men med minimalt handfat!

Efter en lång dags shopping på Emporia kröp vi ner i hotellsängen och såg på Melodifestivalen. Liiiiite besviken är jag att jag inte fick med Jacob till att gå på Mello live, som bara var några kilometer därifrån..


Sveriges häftigaste gym

Det mest spektakulära med detta hotell är utan tvekan deras gym. Mycket välutrustat för båda styrka och kondition, samt en boxningsrink. Men framför allt, vilken lokal! Göra om en festvåning till ett gym – vilken grym idé! Vi körde ett morgonpass, och visst blir man motiverad av att träna i en sån här miljö? Se bara på de vackra fönstren!

Frukosten var ganska enkel, men hade absolut vad man förväntar sig. På söndagen var det brunch och då fanns även våfflor till frukosten.

Hotellet har en häftig atmosfär med högt i tak i det gemensamma utrymmena. Om du gillar riktigt hårda sängar och kuddar, kan jag rekommendera dig detta hotell. Jag gillade känslan på hotellet, men det kompenserar tyvärr inte för den dåliga sömn jag fick. Rekommenderar er dock verkligen att besöka deras gym, en riktig upplevelse!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s